پیام تبریک سرپرست دانشکده پرستاری مامایی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به مناسبت روز جهانی ماما

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۲/۱۴ ۱۱:۱۷ | تعداد بازدید: 62
دکتر مروارید ایرانی

سرپرست دانشکده پرستاری مامایی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه طی پیامی فرا رسیدن روز جهانی مامایی را به اعضای محترم هیات علمی ، همکاران ارجمند و دانشجویان گرامی این رشته تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه، در متن پیام دکتر مروارید ایرانی آمده است:

روز جهانی ماما فرصت مناسبی برای یادآوری اهمیت و جایگاه مامایی در نظام سلامت کشور و تجلیل از خدمات خالصانه این قشر متعهد و پر تلاش است.جامعه مامائی به واسطه مهارت ،دانش ،اخلاص و ایثار خویش همواره نویدبخش حیات، نشاط و سلامت جامعه بوده است و همواره جهت ارتقا کیفیت جامع خدمات مامائی و سلامت باروری جامعه با صبر و اخلاص تلاش کرده است.

اینجانب، 15اردیبهشت ماه، روز جهانی مامایی  را که همزمان با بهار طبیعت است، به شما همکاران و ماماهای تلاش گر جامعه مامایی که وظیفه سنگین و حیاتی حفظ سلامت مادران و نوزادان  در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه را به عهده دارید تبریک و تهنیت عرض می نمایم.