پیام تبریک رئیس دانشکده پرستاری مامایی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به مناسبت عید نوروز

تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۱۲/۲۹ ۰۹:۱۰ | تعداد بازدید: 137
استاد مجید حسن زاده رئیس دانشکده پرستاری مامایی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

استاد مجید حسن زاده رئیس دانشکده پرستاری مامایی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه طی پیامی فرا رسیدن عید سعید باستانی نوروز 98 را به اعضای محترم هیات علمی ، همکاران ارجمند و دانشجویان گرامی تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی؛ در متن این پیام آمده است:

بار دیگر موهبت الهی، گستره پر مهر زمین را به سرسبزی و خرمی آراست و سالی دیگر فرا رسید تا حیاتی نو و شکوفایی دوباره را به عنوان سرآغازی مجدد در زندگی نوع بشر قرار دهد.

ضمن تحسین و تفدیر از تلاش یکایک همکاران عزیز، فرارسیدن نوروز باستانی، سرآغاز رویش و بالندگی طبیعی، شکوه و جلوگاه زندگانی را به شما همکاران محترم و خانواده معززتان و شما دانشجویان گرامی صمیمانه شاد باش میگویم.

امید است این عید سعید با تحول قلبها و رویش معنویت در انسانها همراه باشد.سالی سرشار از خیر و  خوشبختی را برای شما آرزومندم.

برچسب های خبر