پیام تبریک رئیس دانشکده پرستاری مامایی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به مناسبت روز پرستار

کد مطلب: ۱۳۴۴ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۱۰/۲۲ ۰۸:۴۱ | تعداد بازدید: 89

رئیس دانشکده پرستاری مامایی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در پیامی میلاد حضرت زینب (س) و ‌روز پرستار را به عموم مردم به ویژه جامعه پرستاری اعم از استادان، دانشجویان رشته پرستاری، فارغ التحصیلان و شاغلین در بیمارستانها و درمانگاههای این دانشگاه تبریک گفت.

در متن پیام مجید حسن زاده رئیس دانشکده پرستاری مامایی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه آمده است:

پرستاری، از آغازین لحظات طلوع اسلام، به صورت حرفه ای مقدّس مطرح بوده است. حضرت زینب علیهاالسلام ، آن وارث معدن عاطفه و شجاعت فاطمی، مقام پرستار را در دشت نینوا چنان اعتبار بخشید که پنجم جمادی الاولی"روز پرستار"به زادروز آن بانوی بزرگ، شکوه و عظمت یافته است .

سالروز ولادت با سعادت بزرگ بانوی صبر واستقامت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار ، فرصت ارزشمندیست برای قدردانی از زحمات شبانه روزی جامعه پرستاری که بحق یکی از حلقه های مهم و موثر در زنجیره سلامت و طرح بزرگ و ارزشمند تحول نظام سلامت هستند.

جامعه پرستاري، مجموعه اي پويا با هدفي مقدس، سرشار از محبت به نوع انسان و شيفته خدمت است و بي شک، نام گذاري این روز فرخنده  به عنوان  روز پرستار، ادای احترام به فرشتگانی زمینی است که خدمت به خلق را بزرگ‌ترین افتخار خود می‌دانند و بواسطه این افتخار به دنبال کسب رضای الهی هستند.

پرستاری در فرهنگ اسلامی ما جایگاه بسیار رفیعی دارد؛ چرا که هنریست بی نظیر و تخصصی است بی همتا. پرستاری، تنها نگاهبانی از مرز حیات بیمار نیست بلکه دمیدن روح زندگی است در تن رنجور بیمار، وزش نسیم محبت است و جاری کردن زلال امیدواری در بدن خسته بیماران. پرستاری روشن نگه داشتن چراغ حیات بیمار است و درخشان کردن خورشید ایمان و اعتمادش به زندگی.

اینجانب ضمن تبریک روز پرستار به همه همکاران عزیز پرتلاش در مجموعه دانشگاه و بخصوص همکاران و دانشجویان عزیز در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، سلامتی و توفیقات روز افزون الهی را برای تمامی زحمت کشان این عرصه  را از درگاه خداوند منان مسئلت می نمایم.