سرپرست دانشکده پرستاری مامایی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه منصوب شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۲/۰۶ ۱۲:۵۹ | تعداد بازدید: 97

طی ابلاغی ازسوی  سعیدرضا قنبری زاده رئیس دانشگاه ،دکتر مروارید ایرانی بعنوان سرپرست دانشکده پرستاری مامایی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش، تحقیات و فناوری دانشگاه، در این ابلاغ آمده است :

سرکارخانم دکتر مروارید ایرانی عضو محترم هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

با سلام و احترام،نظر به تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی  به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست دانشکده پرستاری مامایی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه منصوب می شوید. انتظار می رود که بر اساس اهداف و سیاست های مورد نظر این دانشگاه و بهره مندی از تجربیات مفید اساتید،محققان و کارشناسان،جلب مشارکت دانشگاهیان و دانشجویان  و نیز همکاری با سایر مسئولان،گام های موثری را در جهت اعتلای حوزه تحت سرپرستی بردارید.توفیق و سربلندی شما را در انجام امور محوله از خداوند متعال خواستارم.