حضور پر رنگ دانشجویان اتاق عمل دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در دومین همایش سالیانه اتاق عمل

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۴/۱۷ ۱۴:۳۲ | تعداد بازدید: 150

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی، دانشجویان تکنولوژی اتاق عمل دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در دومین همایش سالیانه اتاق عمل که به میزبانی علوم پزشکی گناباد و با همکاری علوم پزشکی ایران برگزار شد با ارائه دو مقاله به صورت پوستر و سخنرانی توسط پویا فرهمندنیا و حامد طهماسبی دانشجویان فعال در حوزه پژوهش شرکت کردند.

همچنین در حاشیه این  همایش نشست مدیران گروه تکنولوژی اتاق عمل با حضور اعضای محترم هیات بورد رشته اتاق عمل برگزار و در آن به بررسی چالش های آموزشی و پژوهشی رشته اتاق عمل پرداخته شد.

همچنین اساتید و دانشجویان علوم پزشکی تربت حیدریه با شرکت در کارگاه های تخصصی لیپوساکشن، نکات برتر ارشد، مقاله نویسی،تکنولوژی جراحی قلب و ارتوپدی با به روزترین مطالب اتاق عمل آشنایی پیدا کردند.