جلسه ی هم اندیشی با اعضاء هیئت علمی و کارکنان دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهرستان تربت حیدریه برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۱۰/۱۰ ۱۵:۱۴ | تعداد بازدید: 53

جلسه ی هم اندیشی با اعضاء هیئت علمی و کارکنان دانشکده ی پرستاری و مامایی با حضور معاون آموزش ، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در محل سالن اجتماعات ابن سینا دانشگاه برگزار شد .

معاون آموزش ، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه اظهار داشت: دانشکده پرستاري و مامايي با بهره مندی از اعضاء هيئت علمي توانمند که مهم ترين نقش را در پيشرفت علمي بر عهده دارند و همچنین کارکناني مسئول و ماهر،  به اهداف علمی ، پژوهشی و بالینی این دانشگاه جامه عمل می پوشانند.

دکتر رضایی منش افزود : خدمات درمانی در هر جامعه ای  زمينه ساز سلامت جسمي و رواني افراد و پيش نياز توسعه ی پايدار است و لذا  با مد نظر گرفتن نقش كادر پرستاري و مامایی نیازمند اهتمام بیشتر و رفع به موقع نیاز های موجود در این حوزه می باشیم.

در ادامه ی جلسه اعضاء هیئت علمی  و کارکنان دانشکده ی پرستاری و مامایی با بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود به تبادل نظر و برنامه ریزی در این حوزه پرداختند .